КМЕТЪТ НА АРДИНО ИНЖ. ИЗЕТ ШАБАН ВРЪЧИ ГРАМОТИ НА ДОБРОВОЛЦИТЕ

09.12.2019

237 Преглеждания

0 Коментар

КМЕТЪТ НА АРДИНО ИНЖ. ИЗЕТ ШАБАН ВРЪЧИ ГРАМОТИ НА ДОБРОВОЛЦИТЕ

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан отличи с благодарствени грамоти доброволците от доброволното формирование „Ардино“ Юджел Шакир, Бахтияр Сали, Самет Садула. Той ги покани на среща, като им благодари за активната и всеотдайна дейност. Подчерта, че се гордее с високия им професионализъм и отговорно гражданско поведение.
На срещата присъстваха още зам.-кметът Неджми Мюмюнходжов, гл.инспектор Калин Грудев, началник на Районна служба „ПБЗН“ в Ардино, гл.специалист сектор „Бедствия и аварии“ към Община Ардино Ганчо Костадинов.
Благодарствени грамоти получиха и останалите членове на доброволното формирование Нурай Зюлкер, Диян Иванов, Юлиан Банков, Александър Павлов, и Недялко Павлов.
От свое име и от името на доброволците, ръководителят на формированието Юджел Шакир благодари на общинското ръководство в лицето на кмета инж. Изет Шабан и председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям, както и на началника на местната пожарна служба гл. инспектор Калин Грудев за съвместната координация и обща работа.
Доброволното формирование в Ардино е създадено в края на 2016 г. с цел предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации, както и отстраняване на последствията от тях.

Община Ардино

КОМЕНТАРИ