Кърджали почете 180 години от рождението на Васил Левски

18.07.2017

659 Преглеждания

0 Коментар

Кърджали почете 180 години от рождението на Васил Левски

Десетки кърджалийци се поклониха пред паметта на Апостола на българската свобода Васил Левски по повод 180 години от рождението му. Сред тях бяха областният управител Никола Чанев, заместник-кметовете Катя Митовска и Тунджай Шукрю, председателят на Общинския съвет Раиф Мустафа, омбудсманът Расим Муса, народният представител Александър Симов, представители на Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса, на други обществени и патриотични организации и политически партии, граждани.
Всички те поднесоха венци и цветя пред паметника на Васил Левски. Такива бяха поднесени и от името на кмета инж. Хасан Азис, народните представители Цвета Караянчева и Адлен Шефкет.
Пред паметника на големия българин се поклониха още представители на Съюза на ветераните от войните и Военния клуб-Кърджали, Регионалния исторически музей, регионалната библиотека „Н.Й.Вапцаров”, Тракийското дружество „Димитър Маджаров” и др.
От името на Общинския комитет „Васил Левски” бе прочетено слово за живота и делото на Апостола на българската свобода Васил Левски.

ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ

КОМЕНТАРИ