МОМЧИЛГРАД ОТБЕЛЯЗА ТЪРЖЕСТВЕНО НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ

03.03.2018

310 Преглеждания

0 Коментар

МОМЧИЛГРАД ОТБЕЛЯЗА ТЪРЖЕСТВЕНО НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ

3-ти март – националният празник на България беше отбелязан тържествено в Момчилград. Церемонията започна с поднасяне на венци и цветя пред мемориала “Костницата” в центъра на града и с издигане на националния трибагреник под звуците на химна.
На тържеството присъстваха много ученици, момчилградчани, гости на града, председателят на общинския съвет Юмер Юсеин, общински съветници, представители на общинска администрация, неправителствени организации и други. Дошлите за честването бяха изненадани от децата на Момчилград, които закичиха всички присъстващи с мартеници.
“В дни като днешния си даваме равносметка, но и отправяме поглед към бъдещето. Нека не забравяме, че свободата се постига с много труд и усилия. Днес ние сме призвани да продължим да изграждаме, затова трябва в трудните моменти да сме обединени”, заяви в словото си кметът на общината Сунай Хасан.
Тържеството продължи с много песни и танци, подготвени от децата в Центъра за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – Момчилград.

Община Момчилград

КОМЕНТАРИ