Нови екипи за малките надежди на ФК „Искра“-Черноочене

22.06.2021

232 Преглеждания

0 Коментар

Нови екипи за малките надежди на ФК „Искра“-Черноочене

Дни преди края на учебната година и началото на летните занимания, най-малките футболисти на Футболен клуб „Искра“ – Черноочене се сдобиха с нови екипи. Децата от клуба получиха новите придобивки от община Черноочене. Малките футболисти нямаха търпение да облекат екипите и да проведат с тях тренировката си.
„Важно е какво правим за децата, за да спортуват през лятото“, каза треньорът на тима Нури Мехмед. Той благодари за новите екипи и изказа признателност за сътрудничество и за всичко което община Черноочене прави за развитието на спорта в района.
„Помагаме на спорта, защото сме категорични, че децата трябва да растат със здрав дух и здраво тяло. Футболът възпитава ценни качества, които помагат при реализацията в живота. Клубовете за деца трябва да бъдат подкрепяни и поощрявани. Те дават основно възпитание, формират характера, уважението и дисциплината“, каза кметът на общината Айдън Осман.
Децата на Черноочене имат една от най-добрите бази за спортуване в региона. Съоръженията са винаги отворени, за да могат желаещите да спортуват.
Исмет ИСМАИЛ

Община Черноочене

КОМЕНТАРИ