Отличиха малки художници в общинският кръг на Международния конкурс „С очите си видях бедата”

21.05.2018

242 Преглеждания

0 Коментар

Отличиха малки художници в общинският кръг на Международния конкурс „С очите си видях бедата”

Заместник-кметът на община Кърджали Веселина Тихомирова връчи грамотите и наградите на победителите в общинския кръг на Международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата”. На церемонията в община Кърджали тази сутрин присъстваха преподаватели, класни ръководители и родители на наградени деца.

Отличените в конкурса бяха поздравени от заместник-кмета на община Кърджали Веселина Тихомирова, която им пожела здраве и още много успехи.

Тази година комисия разгледа 72 от постъпилите 112 рисунки от общинските училища. Рисунките бяха оценени в зависимост от изискванията за спазване на утвърдените правила на конкурса и несъотвествието на част от постъпилите творби наложи да бъдат журирани само отговарящите на критериите, каза председателят на Комисията Ани Димитрова, старши експерт средно образование в общинска администрация Кърджали.

В общинският кръг на конкурса „С очите си видях бедата” бяха отличени 17 творби, в 4 категории за 3 възрастови групи. Творбите на отличените днес деца от община Кърджали придобиха право да участват на областния кръг на конкурса „С очите си видях бедата”.

Община Кърджали

КОМЕНТАРИ