14 млади мениджъри влизат в общината на 12 октомври

11.10.2017

485 Преглеждания

0 Коментар

14 млади мениджъри влизат в общината на 12 октомври

На 12 октомври – Ден на българската община, управлението в община Кърджали ще се поеме от ученици, включени в инициативата“Мениджър за един ден”, която се, организира от JA Bulgaria.16-то издание на инициативата се провежда под надслов „Вдъхнови бъдещето“.
Община Кърджали се регистрира за участие в инициативата с позициите кмет на община, заместник кметове на община и експерти от общинска администрация. 35 ученици кандидатстваха за участие по обявените позиции с много силна мотивировка и желание да се запознаят с реалната работа на общинска администрация, одобрени са 14 кандидатури.

Целта на инициативата е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. Утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден. „Мениджър за един ден“ е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост.

Община Кърджали

КОМЕНТАРИ