20 пъстри детски картини ще красят Инфекциозно отделение

31.03.2022

135 Преглеждания

0 Коментар

20 пъстри детски картини ще красят Инфекциозно отделение

Малките художници от Общински детски комплекс, с подкрепата на Ротари клуб Кърджали, дариха днес 20 детски картини на Инфекциозно отделение в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“.

В дарението са включени десет рисунки на Азизе, Станислав, Десислава, Ъшъл, Максим, Берк, Юдум, Ирем, Ерен и Бесте от Школата по изобразително изкуство с ръководител Севинч Еминова и десет рисунки на лауреати на Националния конкурс за детска рисунка „Вълшебният свят на Родопите“.

С тази инициатива децата и техните ръководители изказаха своята благодарност за неуморния труд на медиците от отделението, за тяхната съпричастност и отдаденост в грижите за болните и пожелаха колоритните детски творби да създават радост и настроение на екипа и на техните пациенти.

От имено на инфекциозно отделение д-р Росица Бурдева прие дарението, сърдечно благодари за прекрасните картини и пожела на децата да продължават да развиват своя талант. На събитието присъстваха г-н Мухарем – президент на Ротари клуб Кърджали и Златка Пеньова – директор на ОДК.

Община Кърджали

КОМЕНТАРИ